МИГ-29 от фирмы ІСМ
|
|
Aardvark | Дата: Понедельник, 2007-06-11, 17:26:47 | Сообщение # 61 |
Страна:
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
| Quote (grynjuk) | Справа не в коробці, а в тому шо всередині. Шо ви про пластик скажете? | Про те як він у чертежах напісали тут: (Це дійсно новий МіГ!) http://scalemodels.ru/modules/myarticles/article.php?storyid=212 а також тут: http://rumodelism.com/forum/read.php?f=1&i=200958&t=200958#reply_200958 Цілком з цім згоден, але можливо у когось око і остріше буде! А про тє як його комлектувати я писав ось тут http://modelizm.pp.net.ua/forum/3-40-2 якщо є зайви гроши та немає часу робити все цє своїми власними долонями. З повагою,Сергій П.С. Так дійсно профіль крила мають якись S-образний, але я спочатку думав що це в тільки у мене повело отлівку
Сообщение отредактировал Aardvark - Понедельник, 2007-06-11, 17:30:17 |
|
|
|
lezhakov | Дата: Понедельник, 2007-06-11, 18:00:20 | Сообщение # 62 |
Страна:
Генерал-майор
| Quote (Aardvark) | Справа не в коробці, а в тому шо всередині. Шо ви про пластик скажете? | В М Хобби вроде все подробно написано про обьективность спорить не буду,я лудчше 29 (мелочевка суппер)и правильней не встречал
та да
|
|
|
|
Aardvark | Дата: Понедельник, 2007-06-11, 18:09:05 | Сообщение # 63 |
Страна:
Генерал-лейтенант
| Quote (lezhakov) | В М Хобби вроде все подробно написано про обьективность спорить не буду,я лудчше 29 (мелочевка суппер)и правильней не встречал | Да про М-хобби я забыл. С уважением,Сергей
|
|
|
|
lezhakov | Дата: Вторник, 2007-06-12, 13:21:45 | Сообщение # 64 |
Страна:
Генерал-майор
| Quote (Любомирский) это МиГ от Кондора. впервые столкнулся с явлением расслаивания пластмассы Это и не удивительно что в первые,так как Кондор наверное единственная компания в мире которая в своем производстве использует вторичное сырье(дропленка ударопрочного полестирола),в МИГ31 мне даже куски фольги попались(пластик светлый с желто зеленным отливом),какой полистерол используют сейчас не знаю(не какого желания брать продукцию этой компании не было)тогда это был 2005г.
та да
|
|
|
|
Aardvark | Дата: Вторник, 2007-06-12, 16:18:26 | Сообщение # 65 |
Страна:
Генерал-лейтенант
| Quote (lezhakov) Это и не удивительно что в первые,так как Кондор наверное единственная компания в мире которая в своем производстве использует вторичное сырье(дропленка ударопрочного полестирола),в МИГ31 мне даже куски фольги попались(пластик светлый с желто зеленным отливом),какой полистерол используют сейчас не знаю(не какого желания брать продукцию этой компании не было)тогда это был 2005г. С учетом того что МиГ-25 мы вообще могли и не увидеть....потому как вроде там брался кредит и потом возникли проблемы с его погашением(по крайней мере мне так расказывали) им можно это и простить! С уважением,Сергей ЗЫ. Забавная история. Киев.Магазин на Дрогожичах. Год эдак 2002(или когда Ту-128 у А-модел появился?)В разговоре с Гутником(или Кальченко) спрашиваю а когда там МиГ-25 от Кондора будет? Кругло-квадратные глаза, да мы с ними общаемся постоянно...даже не слышали об этом....странно говорю, мне сказали что будет.... (не я не экстрасенс и к спецслужбам отношения не имею! )
|
|
|
|
lezhakov | Дата: Вторник, 2007-06-12, 19:33:07 | Сообщение # 66 |
Страна:
Генерал-майор
| Quote (Aardvark) ому как вроде там брался кредит и потом возникли проблемы с его погашением Ну да кто же еще согласился бы что б твою новинку другая фирма(Звезда) продавала
та да
|
|
|
|
grynjuk | Дата: Вторник, 2007-06-12, 19:33:17 | Сообщение # 67 |
Страна:
Генерал-майор
| Доречі, хто випускає декалі на МіГ-29, особливи мене цікавлять всякі експортні варіанти. Добавлено (2007-06-12, 12:42:54) --------------------------------------------- блін, не там написав
everything you know is wrong
|
|
|
|
Aardvark | Дата: Вторник, 2007-06-12, 19:33:27 | Сообщение # 68 |
Страна:
Генерал-лейтенант
| Quote (grynjuk) Доречі, хто випускає декалі на МіГ-29, особливи мене цікавлять всякі експортні варіанти. Щоб не дорого коштувало..та так би мовити вітчизняного виробника? 1. Траверс-Ще можна знайти( пардон це зараз Россіяни, але зроблени іще у СРСР! ) 2. Fresco - також ще можна знайти 3. Autentic Decals - (Одеса мамо! ) До речи є вариант з експериментальними ОЗ ВПС України яки не пійшли так би мовить у серію! ....а також всіляки Hi-Decal line і.т.п. З повагою,Сергій П.С.Якщо потребно бувають іще деки від Східного Єкспресу там є Малазійскі ВПС П.П.С. До речі мені до вподоби МиГ-29 ВПС України з камуфляжем типу Су-27(полтавським, ломаним) та з білим конусом РЛС. Гламурнєнько! От біс, також тільки побачив що не та гілка!
Сообщение отредактировал Aardvark - Вторник, 2007-06-12, 18:20:27 |
|
|
|
alien79 | Дата: Вторник, 2007-06-12, 19:33:37 | Сообщение # 69 |
Страна:
Полковник
| Quote (grynjuk) Доречі, хто випускає декалі на МіГ-29, особливи мене цікавлять всякі експортні варіанти ... і Ростовський "Бегемот" випускає і 72 і 48 маштабі. Правда у "Бегемота" СРСР, Росія, Украіна і все. Проте є окремо варіант на МіГ-29 УБ (доречі хочу собі придбати).
|
|
|
|
Aardvark | Дата: Вторник, 2007-06-12, 19:33:47 | Сообщение # 70 |
Страна:
Генерал-лейтенант
| Quote (alien79) ... і Ростовський "Бегемот" випускає і 72 і 48 маштабі. Правда у "Бегемота" СРСР, Росія, Украіна і все. Проте є окремо варіант на МіГ-29 УБ (доречі хочу собі придбати). Ничего не путаете? А то тут как бы в 1/72 НЕТУ! http://www.begemotdecals.ru/catalog.php?cat=2 С уважением,Сергей
|
|
|
|