Магазины во Львове
|
|
grynjuk | Дата: Понедельник, 2007-11-26, 17:36:19 | Сообщение # 11 |
Страна:
Генерал-майор
Статус: Offline
| Вновому цумі фарби на прилавку. Там Ревел і його багато.
everything you know is wrong
|
|
|
|
Diger | Дата: Понедельник, 2007-11-26, 18:04:52 | Сообщение # 12 |
Страна:
Генерал-майор
| яка ціна і місце конкретніше бо ти ж знаеш шо новий Цум великий там тепер без мапи можна заблудитись
тогда сам падбирай калор и сам крась!
|
|
|
|
saper_vasja | Дата: Понедельник, 2007-11-26, 18:10:53 | Сообщение # 13 |
Страна:
Генерал-майор
| то шо на втором этаже в спорттоварах? чи в литере?
Хороший модератор - мертвый модератор
|
|
|
|
grynjuk | Дата: Понедельник, 2007-11-26, 18:46:29 | Сообщение # 14 |
Страна:
Генерал-майор
| В новому цумі на другому поверсі напроти спортоварів в магазині з іграшками. ціна 8-10 грн 2 saper_vasja, доречі бачив ваш блог. Модель якшо чесно ви обрали не саму вдалу. Яка від совкових по якості далеко не тікає, так хіба упаковка краща. Але то таке, з чогось починати треба..
|
|
|
|
saper_vasja | Дата: Понедельник, 2007-11-26, 20:37:33 | Сообщение # 15 |
Страна:
Генерал-майор
| grynjuk ну будем рахувати що тестова Якщо чесно - хтів перевірити чи не будуть руки трястися :))) ЦУМ - це добре - для мене набагато ближче чим А-З - тре буде забігти, ато я вже від розпачу купив Темперові фарби
|
|
|
|
Diger | Дата: Вторник, 2007-11-27, 09:07:15 | Сообщение # 16 |
Страна:
Генерал-майор
| Quote (grynjuk) 2 saper_vasja, доречі бачив ваш блог. Модель якшо чесно ви обрали не саму вдалу. Яка від совкових по якості далеко не тікає, так хіба упаковка краща. Але то таке, з чогось починати треба.. Ну так не чесно теж хочу глянути :)Quote (grynjuk) В новому цумі на другому поверсі напроти спортоварів в магазині з іграшками. ціна 8-10 грн Все завтра їду, до речі Володь треба тобі Деку віддати, я в Андрія залишу, ок?
тогда сам падбирай калор и сам крась!
|
|
|
|
grynjuk | Дата: Вторник, 2007-11-27, 10:16:50 | Сообщение # 17 |
Страна:
Генерал-майор
| Diger За декаль наперед вдячний, в мене якраз су-22 на підході. Нагадай, я здається мав тобі диск записати з німцями в пдф. saper_vasja, То шо цум ближче, то ше нічо не значить. Зато в а-з-моделс часто можна зустріти всяких моделістів, розпитати шось, про моделі поговорити, вам як початківцю мало б бути цікаво. А в цумі так пенсіонерки всякі...
|
|
|
|
a-z-models | Дата: Вторник, 2007-11-27, 10:20:46 | Сообщение # 18 |
| Quote Все завтра їду, до речі Володь треба тобі Деку віддати, я в Андрія залишу, ок? Мене не буде як мінімум тиждень-перелом обох рук,попробував паровоз зупинити. Всім буде завідувати Володя і Крістінка.
Сообщение отредактировал a-z-models - Вторник, 2007-11-27, 10:22:09 |
|
|
|
grynjuk | Дата: Вторник, 2007-11-27, 10:36:23 | Сообщение # 19 |
Страна:
Генерал-майор
| ого, то де тебе так....
|
|
|
|
saper_vasja | Дата: Вторник, 2007-11-27, 11:45:38 | Сообщение # 20 |
Страна:
Генерал-майор
| Quote (grynjuk) Зато в а-з-моделс часто можна зустріти всяких моделістів, розпитати шось, про моделі поговорити, вам як початківцю мало б бути цікаво. А в цумі так пенсіонерки всякі... Це точно, я ж не кажу що пастись буду тільки в ЦУМі Просто дві точки - дає більше надії знайти потрібне. На рахунок поспілкуватись вживу, послухати поради - я завжди за, але більш звичний знайомитись і балакати за пивом :). Так що якщо будуть якісь мислі що до того - маячте Quote (a-z-models) Мене не буде як мінімум тиждень-перелом обох рук,попробував паровоз зупинити. smile Блін це дуже хрєново. Бажаю швидше поправитись!Добавлено (2007-11-27, 11:45:38) --------------------------------------------- ЗІ а можна познайомитись заочно хто є хто в A-Z? Я - той хто взяв Су-37 "Звезда" і потім тероризував червоною та тілесною фарбою тамії
|
|
|
|