Bristol Beaufighter Mk.VI (Tamiya 1/48)
|
|
grynjuk | Дата: Среда, 2008-05-28, 23:43:58 | Сообщение # 1 |
Страна:
Генерал-майор
Статус: Offline
| Вот роблю зараз даний девайс. Вирішив зібрати з коробки, віддихнути від пиляння дров. Зборка приємна і безпроблемна, шо не кажіть, Тамія є Тамія. На даний момент апарат виглядає так. Хотя в Тамії тоже бувають свої глюки. Наприклад отвори для фюзеляжних пушок нагадують що завгодно, тільки не самих себе. Ніяк не можу розібратись з перепльотом верхнього блістера, і перепльотом кабіни стрілка-радиста, якщо в когось є фотки даних девайсів підкинь те пліз.
everything you know is wrong
|
|
|
|
Книголюб | Дата: Четверг, 2008-05-29, 06:06:56 | Сообщение # 2 |
Страна:
Генералиссимус
| grynjuk, хороша кабинка! Это все базовая комплектация или есть доделки
orikoms.at.ua
|
|
|
|
grynjuk | Дата: Четверг, 2008-05-29, 09:25:12 | Сообщение # 3 |
Страна:
Генерал-майор
| Книголюб, В кабіні принципово нічого не добавляв, все рідне. Пофарбував, відтонував розведеним акрилом, рпойшовся сухою кісточкою, залив прибори глянцем і все. Минулого року збирав Siat-223 від РМ, там модель складалась з 23 деталей. В результаті після доработки, кабіна мала більше деталей, ніж вся можель до того.
|
|
|
|
Diger | Дата: Среда, 2008-06-04, 18:14:18 | Сообщение # 4 |
Страна:
Генерал-майор
| Quote (grynjuk) Минулого року збирав Siat-223 від РМ, там модель складалась з 23 деталей. В результаті після доработки, кабіна мала більше деталей, ніж вся можель до того. ага:) чув я про твої страданія над цим крафтом, до речі скинь фото, А Бофайтер класно йде до Речі в 72 його по моєму ФРОГ робив і Фікс, фіксовську модельку бачив в Андрія, то шо моделька стара тоя знаю, може є ше альтернатива?
тогда сам падбирай калор и сам крась!
Сообщение отредактировал Diger - Среда, 2008-06-04, 18:14:43 |
|
|
|
BallsBuster | Дата: Среда, 2008-06-04, 19:22:57 | Сообщение # 5 |
| Quote (Diger) ага:) чув я про твої страданія над цим крафтом, до речі скинь фото, А Бофайтер класно йде до Речі в 72 його по моєму ФРОГ робив і Фікс, фіксовську модельку бачив в Андрія, то шо моделька стара тоя знаю, може є ше альтернатива? В 72м ее еще и хасегава делает и делал ее матчбокс. Матчбоксовская, кстати, не такая и плохая. По крайней мере я видел несколько очень хороших моделей на основе именно этого набора.
|
|
|
|
rome_beetle | Дата: Четверг, 2008-06-05, 09:31:22 | Сообщение # 6 |
Страна:
Полковник
| Фроговскую модельку я собирал. Кабина отсутствует ваще. И мелочевка на моей модели была залита немного. А так сходимость основных деталей хорошая.
До скорого... Роман
|
|
|
|
grynjuk | Дата: Четверг, 2008-06-05, 10:17:06 | Сообщение # 7 |
Страна:
Генерал-майор
| rome_beetle, да шо некажіть, а збирається фрог добре, навіть краще за ІСМ. Але як не крути, а Тамію збирати всеодно краще На стільки добре підігнаних деталей складної геометрії я ще не бачив. Все лягає рівно на своє місце чітко витримуючи точку і кут стиковки. Чого про той же ІСМ точно не скажеш Бек ту зе топік На даний момент модель готується до покраски. Дещо підшпаклював, зашкурив папером 400-800-1000-2000. Зібрав двигуни з капотами. Кромку вихлопних жалюзей сточив до масштабної товщини. Прорізав щілини на рульових поверхнях. Взагалі як на мене, це трохи за грубо, давати елерони однією деталлю з крилом для 48 масштабу. Відновив розшивку. Поверхні буквально вкриті лючками і накладними пластинами (мабуть тоже лючки якісь). Останні в свою чергу трохи стерлись під час доводки, довелось якуратно вирізати по новій, шоб можна було потім зробити змивку.
|
|
|
|
sergkh | Дата: Вторник, 2008-06-10, 16:26:27 | Сообщение # 8 |
Сержант
| В наявності маю книжку Squadron Signal про бофайтер. Фотографії чорно білі але є доволі багато. Куди залити чи надіслати ?
|
|
|
|
grynjuk | Дата: Понедельник, 2008-06-16, 22:00:14 | Сообщение # 9 |
Страна:
Генерал-майор
| на даний момент девайс виглядає так: Зібрав двигуни, сточив до масштабної товщини жалюзі вихлопа за двигунами. Модель погрунтована, готова до покраски. Буду робити прешейдінг, треба буде побавитися з аером, щоб добре настроїти, ато своїм Міолом я ше толком нічо складного не малював, суто білорусом. Добавлено (2008-06-16, 22:00:14) --------------------------------------------- Незабаром постане проблема вибору кольорів. Хочу зробити жовто-коричневий камуфляж. Ну з верхом тут зрозуміло, на жовтий піде гірчичний (Afrika Mustard, ModelMaster 1755, FS 30266), на коричневий Humbrol 26 (Matt Khaki по каталогу, хотя в реалі то шось типу Light Earth). Проблема в синьому. На скільки я розумію, Англійці середземноморського ТВД малювались знизу Azure Blue. Так от, колір такий в мене є (недавно посилка з Аканом прийшла ), але щось він мені не дуже подобається якийсь він занадто контрастний на фоні двох попередніх. Колеги, підкажіть хто шарить, або фоток підкиньте
|
|
|
|
BallsBuster | Дата: Вторник, 2008-06-17, 11:57:49 | Сообщение # 10 |
| Я окрашивал Спит 5 в пустынной окраске и таки да Азур Блю очень контрастный и дотсточно насышенный цвет. Так что все правильно.
|
|
|
|