Варіанти окраски від КР не визивали особливої довіри, тому довелося трохи поритися в неті. На якомусь румунському форумі знайшов інфу, виявляється дана окраска "імєєт мєсто бить". Як виявилось після розгрому Польщі в 1939, всі її Р-7а перейшли Румунії, і використовувались в учбових частинах до 1944.
Тепер по моделі. Коли пройшов восторг після покупки, поняв, шо КР воно і в Африці КР. Основним недоліком поміченим мною була відсутність ребер на нижніх поверхнях. За допомогою тонкої лєски даний недолік був ліквідований, правда довелось три рази переробляти, але результат перевищив всі очікування. Далі зборка пройшла без проблем.
Покраска: погрунтовано тамією, далі тоновано чорним кольором під фарбу. Жовті полоси надуті. При покрасці використав фарби майже всіх виробників що в мене є Жовтий - Акан, низ Ганза, камуфляж Хумброл. Далі в менш значних кількостях, італ тамія і ревел. Зверху то все було тоновано тамією, і задуто розведеним кольором Смоук, щоб притушити яскравість декалей.
Доречі моя модель також ламалась декілька раз, оскільки фотографувалась в мене на роботі, і їй пару раз дісталося від всяких там цікавих Модель була подарована на день народження моїй знайомій, що викликало в неї дикий восторг
Дякую за фото Андрію Цивіліцину.