Группа "Гости"   
Вход или Регистрация  
  | RSS ? → Twitter ? → О нас → Связь 
[ Новые сообщения · Личных сообщений · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 3 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форума: modelizm  
Новый украинский Тырнет шоп
qwertyДата: Четверг, 2008-04-17, 18:00:57 | Сообщение # 21

Генерал-лейтенант
Статус: Offline
Под заказ разве что с афтермаркетом, севмоделом и а-з имеет смысл работать, и то с Андреем не всегда, к сожалению sad

http://litnik.in.ua

ExcelsiorДата: Четверг, 2008-04-17, 18:17:17 | Сообщение # 22

Всім доброго дня!

Навіть не сподівався, що буде ціле обговорення мого магазину. happy Спробую відповісти на всі питання разом і дати деякі коментарі.

А я вот не нашел на сайте - способы платежа, и какие тарифы на пересылку?
Способи платежу - поштовий переказ, банківський переказ (ПриватМані, АвальЕкспрес, ПравексТелеграф і що самі знайдете якомога ближче до свого дому - ми підлаштовуємося під клієнтів, для їх максимальної зручності).

Должен же быть живой магазин под все это, а не просто страничка в сети
Фізичного магазину нема - тільки електронна торгівля. Так що в Франкіську модельного магазину "Зброярня" ви на вулицях не знайдете. smile

по Украине если заказ больше 50 грн за счет магазина.
По СНД - від $50,0

А я вот не нашел на сайте - способы платежа, и какие тарифы на пересылку?
Тарифи - не є клопіт клієнтів. Ми намагаємося працювати так, щоб клієнт за пресилку не платив взагалі - тільки ту суму, яка зазначена напроти моделей, не більше.

Я "стукал", отвечают.
Деколи фізично не получається відповідати вчасно - вже на сьогодні маємо до 40 листів в день. Просимо пробачення наперед за можливі затримки з відповідями. Окрім торгівлі маємо ще й маленьке виробництво аксесуарів для БТТ в 1:72. Воно теж вимагає часу.

ну... газон я только там и нашел.
В мене в продажу з раритетів є ГАЗ-АА/ААА/ПМ-3. Мало в кого вони лишились. wink

А щодо асортименту, то дійсно непогано.
В підсумку планується асортимент більше 60 виробників. Дайте тільки час. І якщо хочете, щоб якісь виробники з'явились на вітрині в першу чергу, пишіть, зробимо корективи в планах - суто для побажань клієнтів.

Только вот карточками платить нельзя, что есть неудобно.
З осені плануємо проставити модуль проплати для жителів України. Просто стикнулися зі складністю - банки вкрай неохоче надають такі послуги. Занадто ризиковано для них.

А как на мой взгляд любителя реактивов там просто вообще никакого выбора.
...побажання в студію! На днях виставлю на вітрину Microscale.

Да и выбор из 3-х производителей, один из которых ICM, как-то несерьезно что-ли.
А тепер? wink

Сильно УДИВИЛ раздел с травлом, там есть пункт в списке производителей - Китайский NoName
Побажання скромного виробника. Як просили, так і зробив. Правда, на емблему ієрогліф ще не намалював. smile

Погано, шо не видно на сайті, який товар є на складі, якого нема.
А такі помітки якось вплинуть на ваш вибір?

других вариантов, кроме как "под заказ" не видел
ищите и обрящете wink Основна маса товарів іде під замовлення - просто ми в першу чергу орієнтуємося на малодоступних виробників, товари яких нема смислу закупати про запас (щоб купити один тільки повний асортимент Едуарда по 1шт, треба більше 40 кілодоларів). ІСМ просто нам доступний, того і виставили для повноти асортименту.

Господа! А давайте я вам что угодно привезу под заказ по очень сладким ценам?
Танчики від Емхар мені привезіть, будь ласка! І ще Кору, CMR, RVHP цікавить! А!!! Алангера треба! Парусники! Дістанете? wink

Под заказ работать не серьезно, тем более новому магазину.
www.tracks-n-troops.com/shop - центровий європейскьий магазин для любителів БТТ в 1:72. РОКАМИ працює ТІЛЬКИ під замовлення, передоплати відразу з клієнтів не бере (от з нього ми приклад і брали). Зате в ньому можна купити ВСЕ, що тільки існує для 1:72.

Ніби все. Якщо на якісь Ваші питання ще не відповів - пишіть, постараюся відповісти якнайшвидше!

Сообщение отредактировал Excelsior - Четверг, 2008-04-17, 18:21:23

grynjukДата: Четверг, 2008-04-17, 19:25:14 | Сообщение # 23

Страна:
Генерал-майор
Quote (Excelsior)
Погано, шо не видно на сайті, який товар є на складі, якого нема. *** А такі помітки якось вплинуть на ваш вибір?

Так впливають. Того, шо людині при покупці хочеться мати все і зразу, і не чекати, часом ду-у-уже довго, поки щось привезуть. Плюс до того, з часом вас завалять замовленнями, які ви просто фізично не зможете достати. А помітка "є на складі", позбавить вас від купи менінгітів. Повірте з мого досвіду cool

everything you know is wrong

DAVID-EVGДата: Пятница, 2008-04-18, 13:38:39 | Сообщение # 24

Генерал-майор
А вот выбор БТТ в 35-м пока представлен очень в ограниченном количестве. Ожидаются ли новые поступления и чего????? wink

Человек увлеченный своим хобби плохим быть не может

КниголюбДата: Пятница, 2008-04-18, 20:04:53 | Сообщение # 25

Страна:
Генералиссимус
Excelsior, а як щодо обміну лінками з нашим сайтом??

orikoms.at.ua

a-z-modelsДата: Пятница, 2008-04-18, 23:34:10 | Сообщение # 26

Власник цього магазину людина серйозна і відповідальна,і доволі знаменита в модельних кругах.
Рекомендую!

ExcelsiorДата: Суббота, 2008-04-19, 08:34:28 | Сообщение # 27

до DAVID-EVG
А вот выбор БТТ в 35-м пока представлен очень в ограниченном количестве. Ожидаются ли новые поступления и чего?????
Чешуться ручки виставити на вітрину чеські ПлюсМолель, ММК. Ну і Едуард, звичайно. В будь-якому випадку, якщо хочеться побачити якогось виробника на вітрині в першу чергу, то будь ласка пишіть - буду радий відповідати будь-яким побажанням.
Крім того, щоб Ви не чекали, можу висилати всім бажаючим прайс-листи всіх тих виробників, які ще не представлені в магазині.

до grynjuk
Так впливають. Того, шо людині при покупці хочеться мати все і зразу, і не чекати, часом ду-у-уже довго, поки щось привезуть. Плюс до того, з часом вас завалять замовленнями, які ви просто фізично не зможете достати. А помітка "є на складі", позбавить вас від купи менінгітів. Повірте з мого досвіду
Сьогодні-завтра прикрутимо на сайт. Просто режим представлення кількості товару поки що не виглядає так, як би мені хотілося.

до Книголюб
Excelsior, а як щодо обміну лінками з нашим сайтом??
Можна глянути, який сайт у Вас?

до a-z-models
Власник цього магазину людина серйозна і відповідальна,і доволі знаменита в модельних кругах.
Рекомендую!
Дуже дякую за теплі слова підтримки! Зі свого боку сподіваюсь, що дружба наших магазинів буде надалі зміцнюватись!

DAVID-EVGДата: Суббота, 2008-04-19, 08:38:26 | Сообщение # 28

Генерал-майор
Quote (Excelsior)
Чешуться ручки виставити на вітрину чеські ПлюсМолель, ММК. Ну і Едуард, звичайно. В будь-якому випадку, якщо хочеться побачити якогось виробника на вітрині в першу чергу, то будь ласка пишіть - буду радий відповідати будь-яким побажанням.
Крім того, щоб Ви не чекали, можу висилати всім бажаючим прайс-листи всіх тих виробників, які ще не представлені в магазині.

О це довгоочiкувана вiдповiдь, саме цих виробникiв --- ПлюсМолель, ММК, хотiлося бачити прайси. biggrin

ExcelsiorДата: Суббота, 2008-04-19, 08:50:06 | Сообщение # 29

Маякніть на мою поштову адресу - вишлю "повний джентельменський набір" прайсів. Довгий пізнавальний вечір буде забезпечений wink

DAVID-EVGДата: Воскресенье, 2008-04-20, 11:10:17 | Сообщение # 30

Генерал-майор
Quote (Excelsior)
Маякніть на мою поштову адресу - вишлю "повний джентельменський набір" прайсів. Довгий пізнавальний вечір буде забезпечений

Задоволення вчора не побачив, у поштi нiчого нема, свою адресу скинув в особистому повiдомленнi..... sad

Добавлено (2008-04-20, 11:10:17)
---------------------------------------------
Побачив сьогоднi поновлення асортименту Плюс Молель в магазинi, дуже i дуже цiкаво!!!! biggrin А як з приводу ММК??? wink

Сообщение отредактировал DAVID-EVG - Воскресенье, 2008-04-20, 08:38:05

• Страница 3 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск:

© Оформление сайта. Назимков В. М. Все права на материалы принадлежат авторам, 2006—2024
Хостинг от uCoz Интернет магазин стендовых моделей