Всім доброго дня! Навіть не сподівався, що буде ціле обговорення мого магазину. Спробую відповісти на всі питання разом і дати деякі коментарі.
А я вот не нашел на сайте - способы платежа, и какие тарифы на пересылку?
Способи платежу - поштовий переказ, банківський переказ (ПриватМані, АвальЕкспрес, ПравексТелеграф і що самі знайдете якомога ближче до свого дому - ми підлаштовуємося під клієнтів, для їх максимальної зручності).
Должен же быть живой магазин под все это, а не просто страничка в сети
Фізичного магазину нема - тільки електронна торгівля. Так що в Франкіську модельного магазину "Зброярня" ви на вулицях не знайдете.
по Украине если заказ больше 50 грн за счет магазина.
По СНД - від $50,0
А я вот не нашел на сайте - способы платежа, и какие тарифы на пересылку?
Тарифи - не є клопіт клієнтів. Ми намагаємося працювати так, щоб клієнт за пресилку не платив взагалі - тільки ту суму, яка зазначена напроти моделей, не більше.
Я "стукал", отвечают.
Деколи фізично не получається відповідати вчасно - вже на сьогодні маємо до 40 листів в день. Просимо пробачення наперед за можливі затримки з відповідями. Окрім торгівлі маємо ще й маленьке виробництво аксесуарів для БТТ в 1:72. Воно теж вимагає часу.
ну... газон я только там и нашел.
В мене в продажу з раритетів є ГАЗ-АА/ААА/ПМ-3. Мало в кого вони лишились.
А щодо асортименту, то дійсно непогано.
В підсумку планується асортимент більше 60 виробників. Дайте тільки час. І якщо хочете, щоб якісь виробники з'явились на вітрині в першу чергу, пишіть, зробимо корективи в планах - суто для побажань клієнтів.
Только вот карточками платить нельзя, что есть неудобно.
З осені плануємо проставити модуль проплати для жителів України. Просто стикнулися зі складністю - банки вкрай неохоче надають такі послуги. Занадто ризиковано для них.
А как на мой взгляд любителя реактивов там просто вообще никакого выбора.
...побажання в студію! На днях виставлю на вітрину Microscale.
Да и выбор из 3-х производителей, один из которых ICM, как-то несерьезно что-ли.
А тепер?
Сильно УДИВИЛ раздел с травлом, там есть пункт в списке производителей - Китайский NoName
Побажання скромного виробника. Як просили, так і зробив. Правда, на емблему ієрогліф ще не намалював.
Погано, шо не видно на сайті, який товар є на складі, якого нема.
А такі помітки якось вплинуть на ваш вибір?
других вариантов, кроме как "под заказ" не видел
ищите и обрящете Основна маса товарів іде під замовлення - просто ми в першу чергу орієнтуємося на малодоступних виробників, товари яких нема смислу закупати про запас (щоб купити один тільки повний асортимент Едуарда по 1шт, треба більше 40 кілодоларів). ІСМ просто нам доступний, того і виставили для повноти асортименту.
Господа! А давайте я вам что угодно привезу под заказ по очень сладким ценам?
Танчики від Емхар мені привезіть, будь ласка! І ще Кору, CMR, RVHP цікавить! А!!! Алангера треба! Парусники! Дістанете?
Под заказ работать не серьезно, тем более новому магазину.
www.tracks-n-troops.com/shop - центровий європейскьий магазин для любителів БТТ в 1:72. РОКАМИ працює ТІЛЬКИ під замовлення, передоплати відразу з клієнтів не бере (от з нього ми приклад і брали). Зате в ньому можна купити ВСЕ, що тільки існує для 1:72.
Ніби все. Якщо на якісь Ваші питання ще не відповів - пишіть, постараюся відповісти якнайшвидше!